Gnocchi met pesto en kip

Benodigheden voor 2/3 personen

  • 2 kipfilets
  • 500 gram gnocchi
  • 250 gram cherrytomaten
  • 50 gram pijnboompitten
  • 50 gram rucola
  • 2/3 el groene pesto
  • paprikapoeder
  • Parmezaanse kaas naar smaak
  • peper en zout
  • olijfolie en boter om in te bakken

Rooster de pijnboompitten even kort. Snijd de kipfilet in reepjes en de cherrytomaatjes in tweeën. Doe een beetje olijfolie en boter in de pan en bak hierin de gnocchi tot ze mooi bruin zijn. Haal uit de pan. Bak in dezelfde pan de stukjes kipfilet gaar en bruin en kruid ze tijdens het bakken met zout, peper en paprikapoeder en voeg vervolgens de tomaatjes, pesto en gnocchi toe en bak even kort mee.

Serveer met de rucola, pijnboompitten en Parmezaanse kaas. Eet smakelijk!