Koolhydraatarme wraps

Benodigdheden

  • 20 gram kokosmeel
  • 5 el water
  • 4 eiwitten
  • flinke snuf bakpoeder
  • eventueel wat bindmiddel zoals tapioca en/of een scheutje olijfolie
  • alles wat je verder lekker vindt aan kruiden en specerijen

 

Bereidingswijze

Mix alle ingrediënten tot een glad beslag totdat lijkt op pannenkoekenbeslag. Doe wat olie in de pan en bak de wraps zo’n 20 seconden aan beide kanten.
Ik had zelf nog een rode peper liggen en wat bosui en dat heb ik toegevoegd aan het beslag. Zo ook wat peper en zout, uien- en knoflookpoeder. De wrap smaakt wel wat naar kokos, dus als je daar echt niet van houdt is het geen optie. Ik ben zelf niet supergek op kokos, maar vond de wrap verassend lekker. De smaken van de kruiden zijn goed te proeven. Je kunt er natuurlijk van alles tussen doen, maar mijn favoriet blijft sla, tomaat, tonijn en een likje mayonaise (die je meteen even kunt maken van de overgebleven eidooiers).